РТС 3: Програмска шема - субота, 02. јан 2021

07:35
Великани музичке сцене: Базелски камерни оркестар, 1. део, р.
08:21
Пећа и вук вегетаријанац, р.
09:25
Лос Бандо
12
11:00
Симфонија Одисеја, р.
13:00
Космичка музика, р.
15:00
Милијарде, 6-36
12
16:01
Лира Вега: Духови из прошлости
19:00
Минилинија
00:19
Лира Вега: Духови из прошлости, р.
01:35
Концерт: Земља Грува
02:50
Минилинија, р.
03:25
Нека светлост уђе , р.
12
05:00
Париска опера: 350 година, р.