РТС 3: Програмска шема - уторак, 19. јан 2021

06:00
Наша историјска авангарда: До немогућег, 4-6, р.
06:30
ТВ лица, р.
07:15
Балкан: Балкан и велике силе, 11-14, р.
08:00
Математика за VI разред основне школе
08:35
Српски језик за VI разред основне школе
09:10
Физика за VI разред основне школе
09:45
Математикa за VII разред основне школе
10:20
Српски језик за VII разред основне школе
10:55
Биологија за VII разред основне школе
11:30
Математика за VIII разред основне школе
12:05
Српски језик за VIII разред основне школе
12:40
Биологија за VIII разред основне школе
13:15
Енглески језик за VIII разред основне школе
14:00
I разред средње школе
15:10
II разред средње школе
16:20
III разред средње школе
17:30
IV разред средње школе
18:40
Њушкало, 4-8
12
19:59
Милијарде, 23-36
12
22:37
12
00:25
Концерт СО И Хора РТС-а: Рајко Максимовић
02:00
Милијарде, 23-36, р.
12
02:56
ТВ театар: Пројекција
04:08
Фотодокументи портфолио: Стефан Савић, 2-6, р.
04:34
Прича о Уве Болу , р.
12