РТС 3: Програмска шема - недеља, 10. јан 2021

09:40
Милијарде, 13-36 , р.
12
13:40
Плешимо – Сви заједно, 2-6, р.
12
16:55
Милијарде, 14-36
12
23:15
Месо, 8-9
12
00:55
Милијарде, 14-36, р.
12