РТС 3: Програмска шема - среда, 15. јан 2020

06:00
Филм, р.
12
08:05
Лепота јапански пејзажа: Пролећни поветарац и трешњини цветови у граду - замку - Какунодате, Акита 13-13, р.
08:35
Тв фељтон: Веселин Марковић – Прошлост никада не пролази, р.
09:05
Дмитриј Шостакович: Концерт за виолончело бр, р.
09:55
Тв фељтон: Најбоље у наслеђу, р.
10:30
Београдска филхармонија: Нова година по Јулијанском календару, 2. део, р.
11:15
Београдски џез фестивал: Теренс Бланшар, 2. део, р.
11:50
Београдски џез фестивал: Теренс Бланшар, 2. део, р.
14:00
Филм, р.
12
16:05
Јапан-мајстори заната: Нипон-га - Ново јапанско сликарство, 5-12
21:20
Идиот, 6 -10
12
22:15
Филм
12
00:05
Афера, 3-12
12
01:05
Јапан-мајстори заната: Нипон-га - Ново јапанско сликарство, 5-12, р.
01:40
Жанка Стокић: Ни крива ни невина, р.
02:30
Народно позориште у 10 чинова: Пролог, 1-10, р.
03:05
Ђузепе Верди: Фалстаф, р.
05:20
Идиот, 6 -10, р.
12