РТС 3: Програмска шема - недеља, 02. мај 2021

06:20
Случај Макавејев, р.
07:30
Како мисли Академија: Акдемија, р.
08:01
Аутопортрет: Драгослав Фреди Станисављевић, р.
08:30
Уживо: Барбара Ханиган, р.
09:30
Случај Макавејев, р.
10:40
Оне су померале границе: У шетњи са грофицом,р.
11:15
ТВ фељтон: Професија критичар-Милан Влајчић, р.
12:00
Muzzik Video , р.
13:25
Каори Ито, р.
14:25
Лабудова дружина, 6-12, р.
15:30
Како мисли Академија: Акдемија, р.
18:40
Поновни сусрет са Арктиком: Ледена блага, 4-8
20:50
Јастук гроба мога, 2. део
22:00
Корени, 9-10
12
23:00
Muzzik Video
00:33
Ћихаја и Арата, 9 и 10-25, р.
01:32
Хор и СО РТС-а: Велика недеља, 1. део, р.
02:12
Поновни сусрет са Арктиком: Ледена блага, 4-8, р.
03:05
36. Београдски џез фестивал: Влатко Стефановски и Матија Дедић, р.
04:10
Аутопортрет: Славен Дошло
04:40
Аутопортрет-Портрет уметника у младости: Бојан Вулетић
05:25
Корени, 9-10, р.
12