РТС 3: Програмска шема - понедељак, 17. мај 2021

06:10
Серија: Кости, 1-10 , р. 12
12
07:00
Води ме…..: Нин Бин у Вијетнаму, р.
07:15
Muzzik Video, р.
08:00
Српски језик за VI разред основне школе Muzzik Video, р.
08:35
Математикa за VI разред основне школе
09:10
Историја за VI разред основне школе
09:45
Српски језик за VII разред основне школе
10:20
Математика за VII разред основне школе
10:55
Историја за VII разред основне школе
11:30
Српски језик за VIII разред основне школе
12:05
Математика за VIII разред основне школе
12:40
Историја за VIII разред основне школе
13:15
Физика за VIII разред основне школе
14:00
Историја за I разред средње школе
14:35
Географија за I разред средње школе
15:10
Историја за II разред средње школе
15:45
Географија за II разред средње школе
16:20
Историја за III разред средње школе
16:55
Географија за III разред средње школе
17:30
Историја за IV разред средње школе
18:05
Математика за IV разред средње школе
19:15
Muzzik Video
20:05
Промена подлоге:Сноубординг на песку, 3-5
21:09
Води ме...:Кападокија у Турској
22:05
ТВ лица
00:01
Кромањонци-Први пећински сликари, р.
01:00
Muzzik Video, р.
01:50
Води ме..:Кападокија у Турској, р.
02:10
Театрологике: Ленка Удовички , р.
02:45
ТВ театар: Госпођа Олга
04:25
Арт линк: Јан Сибелијус-Симфонија бр.2
05:15
ТВ лица, р.