РТС 3: Програмска шема - петак, 14. мај 2021

06:55
Европа кроз концерте, р.
07:40
Води ме..: Кањон антилопа у Аризони, р.
08:00
Српски језик за VI разред основне школе
08:35
Математика за VI разред основне школе
09:10
Информатика и рачунарство за VI разред основне школе
09:45
Српски језик за VII разред основне школе
10:20
Математика за VII разред основне школе
10:55
Информатика и рачунарство за VII разред основне школе
11:30
Српски језик за VIII разред основне школе
12:05
Математика за VIII разред основне школе
12:40
Географија за VIII разред основне школе
13:15
Хемија VIII разред основне школе
14:00
Математика за I разред средње школе
14:35
Географија за I разред средње школе
15:10
Математика за II разред средње школе
15:45
Физика за II разред средње школе
16:20
Математика за III разред средње школе
16:55
Историја за III разред средње школе
17:30
Српски језик и књижевност за IV разред средње школе
18:05
Хемија за IV разред средње школе
18:40
Преживети Ескобара, 33-70
12
19:30
Muzzik Video
20:20
Како мисли Академија: Уметник и јунак
22:25
Плима, 2-10
12
00:46
Muzzik Video , р.
01:35
Славни композитори: Стопама Антонија Вивалдија, р.
03:40
ТВ театар: Отело, р.