РТС 3: Програмска шема - среда, 22. мај 2019

08:05
Три боје звука: Зана, Васил Хаџиманов бенд и Irie FM, р.
08:59
РТС Драма: ТВ театар-Соло за Бертолда Брехта, р.
10:03
Слике из Ишикаве: Каназавски продавац тофуа повезје људска срца, р.
10:17
Не поједоше скакавци златно руно 1. део, р.
11:10
Призори из Кине: Далека звоњава звона, р.
11:42
Андреас Шол и Един Карамазов, 1. део, р.
12:20
Зашто смо креативци, р.
12
13:44
Циклус филмова Франсоа Трифоа: Последњи метро, р.
12
16:05
YU група, 2. део
17:02
РТС Коло: Ђелем, Ђелем- О ђила
18:15
Милијарде, 34-36
12
19:16
Концерт Стефана Ћирића, 2. део
21:10
Нишвил 2017: Васил Хаџиманов бенд и Бисера Велетанлић
22:13
Хронични
12
00:05
YU група, 2. део, р.
01:02
РТС Коло: Ђелем, Ђелем- О ђила, р.
02:00
Историја науке: Коста Стојановић, р.
03:16
Концерт Стефана Ћирића, 2. део, р.
04:11
Читање слика: Недељко Гвозденовић, р.
04:38
Заводљива телевизија: Креатори серија-Синиша Павић, р.
05:10
Нишвил 2017: Васил Хаџиманов бенд и Бисера Велетанлић, р.
05:42
Савремени писци: Захар Прилепин, р.