РТС 3: Програмска шема - петак, 11. јан 2019

06:12
Европа кроз концерте, р.
07:07
Балетске звезде за 21. век, 1. део
08:05
Хиландарске приче: Ваведење-Слава и обнова, 1-7, р.
08:38
РТС Трезор: Кад сам био мали-Лола Ђукић, р.
08:51
РТС Трезор: Међутим-Епизодиста, р.
09:38
ТВ фељтон: Завештања Дејана Медаковић, р.
10:31
Концерт Влатка Стефановског, 1. део, р.
11:53
Одлив мозгова: Матеја Миљачки, р.
12:23
Биг бенд РТС-а: Даме певају, 1. део, р.
12:58
Декоратерска племена: Хибридно племе, 7-8, р.
13:26
Велика илузија: Година на филму, р.
14:12
Европа кроз концерте, р.
15:07
Балетске звезде за 21. век, 1. део, р.
16:05
Културни центар
17:04
РТС Живот: Квадратура круга
17:30
РТС Живот: Грозд
18:00
Реј Донован, 43-60
12
21:32
Син, 8-10
12
22:19
Марџори Прајм
12
00:05
Културни центар, р.
01:04
РТС Живот: Квадратура круга, р.
01:30
РТС Живот: Грозд, р.
02:00
Бардови театра: Жика Миленковић
02:57
Концерт Влатка Стефановског, 2. део, р.
04:10
Ексклузивно: Наш отац, министар Двора , р.
04:59
Биг бенд РТС-а: Даме певају, 2. део, р.
05:34
А. Брукнер: Симфонија бр.5