РТС 3: Програмска шема - понедељак, 28. окт 2019

07:04
Нешто лепо: Пристаниште, р.
07:14
Свет будућности: Аутомобили, 6-14, р.
08:05
Kапела Краковиенсис, 2. део, р.
09:00
Хваранг – цвет витештва, 6-20 , р.
10:04
Жизела, р.
11:52
Тајне из историје: 14. јули 1789-Јутро векликог дана, р.
12:42
Лепота сналажења, р.
13:00
Јевгениј Кисин свира Шуберта и Листа, р.
13:59
Зубин Мехта и Београдска филхармонија, 2. део, р.
15:04
Нешто лепо: Пристаниште, р.
15:14
Свет будућности: Аутомобили, 6-14, р.
16:59
Сати мог живота, 5-11
12
00:05
Оперски гала концерт: Жељко Лучић и Зоран Тодоровић, 1. део, р.
00:59
Сати мог живота, 5-11, р.
12
01:51
Сезар Франк: Симфонија у де молу, р.
02:40
На веслу прича: Мирослв Лукетић, р.
02:56
4. Београдски фестивал игре: Холандски плесни ансамбл - Крила од воска, р.
03:25
Тајне из историје: Енигме-Мата Хари-Шпијунка или фатална жена, 1-8, р.
04:42
20. Гитар арт фестивал: Висенте Амиго, 1.део, р.
05:35
Амбијенти, 10-24, р.