РТС 3: Програмска шема - субота, 19. јан 2019

07:00
Чик Корија и Гери Бартон, 2. део
08:05
Културни центар, р.
09:02
РТС Живот: Професионалци-Иван Ивањи, р.
09:30
Оставштина за будућност: Оскар Давичо, р.
10:15
Бардови театра: Бечеј Стнислава Травице, р.
11:04
Срби и Санкт Петербург, р.
11:34
Гала концерт: Душа словенска, 2. део, р.
12:29
Ексклузивно: У посети код принца, р.
12:54
Херби Хенкок квартет, р.
13:26
Охридска легенда, р.
15:00
Чик Корија и Гери Бартон, 2. део, р.
16:33
РТС Музика: Бојан Зулфикарпшић и Васил Хаџиманов, 1. део
17:22
Реј Донован, 49-60
12
21:38
Палета културног наслеђа: Магија стакла
23:07
Натурополис: Њујорк
00:05
Моја лепа Србија: Шабац, 1. део, р.
00:33
РТС Музика: Бојан Зулфикарпшић и Васил Хаџиманов, 1. део, р.
01:22
Бардови театра: Ружица Сокић
02:24
Концерт Наташе Вељковић, 1. део, р.
03:02
Три приче из Санкт Петербурга, р.
03:30
Србија на вези: Стефан Капичић, р.
03:58
Животи Косте Хакмана, р.
04:56
Una Saga Sebica: Игре и звуци Балкана, 1. део, р.
05:38
Палета културног наслеђа: Магија стакла, р.