РТС 3: Програмска шема - уторак, 01. јан 2019

06:32
Гала концерт из Берлина 2017, р.
08:05
Петар Пан на леду, р.
09:30
РТС Полетарац: Биберче, р.
10:35
Култура живљења: У потрази за гонговима, р.
11:30
Равел – Шеркауи и Фербрухен, р.
12:48
Тајне из историје: Мата Хари-шпијунка или фатална жена, р.
14:02
Simon Bolivar big bend, р.
15:05
Последња византијска краљица-Софија, 1-8, р.
12
17:00
РТС Драма: ТВ театар – Комшије
22:00
Последња византијска краљица-Софија, 2-8, р.
12
22:55
Мали човек
12
00:25
Гитар арт фестивал 2017: Томи Емануел, 1. део
01:17
РТС Драма: ТВ театар – Комшије, р.
02:19
Студио 6: Биг бенд РТС-а, р.
03:15
Мата Хари, балет , р.
05:13
Гала концерт Маријинског театра , р.