РТС 3: Програмска шема - субота, 23. јан 2021

11:25
Милијарде, 26-36 , р.
12
16:01
Њушкало, 8-8
12
18:05
Милијарде, 27-36
12
02:00
Милијарде, 27-36 , р.
12
05:40
Плешимо – Сами, 6-6, р.