РТС 3: Програмска шема - четвртак, 07. јан 2021

11:10
Милијарде, 10-36 , р.
12
13:05
Лабудова дружина, 11-12, р.
12
18:55
Милијарде, 11-36
12
02:45
Милијарде, 11-36 , р.
12