РТС 3: Програмска шема - среда, 06. јан 2021

06:05
Варда од Ањес
12
08:01
Стеван Стојановић Мокрањац: Руковети, 1. део, р.
08:35
Аутопортрет: Ангелина Атлагић, р.
09:30
Београдска филхармонија: Концерт за авантуристе, 2. део, р.
10:10
Милијарде, 9-36, р.
12
11:08
18. Гитар арт фестивал: Томи Емануел, 2. део, р.
12:23
Пред објективом: Русија- Мит о Русији, 6-6, р.
12:50
ТВ театар: Моја Ти, р.
14:05
Варда од Ањес
12
17:15
Аутопортрет: Вида Огњеновић
18:00
Милијарде, 10-36
12
21:05
Лабудова дружина, 11-12
12
22:20
СО РТС-а: Хофман и Ботезини
23:11
СО РТС-а: А. Дворжак-Симфонија бр. 7
00:01
Стеван Стојановић Мокрањац: Руковети, 2. део, р.
00:45
Уметност буке: Поезија која се гласно пева, 3-5, р.
01:15
Аутопортрет: Вида Огњеновић, р.
02:00
Студио 6: Позоришна музика Исидоре Жебељан, р.
03:10
Милијарде, 10-36 , р.
12
04:10
Анри Русо или развој модерне уметности, р.
05:05
Лабудова дружина, 11-12, р.
12