РТС 3: Програмска шема - среда, 06. јан 2021

10:10
Милијарде, 9-36, р.
12
18:00
Милијарде, 10-36
12
21:05
Лабудова дружина, 11-12
12
03:10
Милијарде, 10-36 , р.
12
05:05
Лабудова дружина, 11-12, р.
12