РТС 3: Програмска шема - четвртак, 19. дец 2019

13:00
Идиот, 3-10, р.
12
17:40
Шкорпија, 86-94
12
22:20
Окупирани, 1-8
12
00:05
Твин Пикс, 9-18
12