РТС 3: Програмска шема - субота, 20. апр 2019

18:15
Милијарде,12-36
12
22:00
Мајстор и Марагрита, 5-10
12
05:24
Амбијенти, 11-24, р.
05:54
Мајстор и Марагрита, 5-10 , р.
12