РТС 3: Програмска шема - субота, 13. апр 2019

18:15
Милијарде, 7-36
12
22:00
Мајстор и Марагрита, 3-10
12
05:21
Амбијенти, 10-24, р.
12
05:53
Мајстор и Марагрита, 3-10 , р.
12