РТС 3: Програмска шема - субота, 06. апр 2019

18:15
Милијарде, 2-36
12
22:00
Мајстор и Маргарита, 1-10
12
05:25
Амбијенти, 9-24, р.
12
05:55
Мајстор и Маргарита, 1-10 , р.
12