РТС 3: Програмска шема - недеља, 20. јан 2019

06:01
Дмитриј Шостакович: Симфонија број 13, b-moll, Оп 113, р.
07:07
Натурополис: Њујорк, р.
08:05
Моја лепа Србија: Шабац, 1. део, р.
08:33
РТС Музика: Бојан Зулфикарпшић и Васил Хаџиманов, 1. део, р.
09:22
Бардови театра: Ружица Сокић, р.
10:24
Концерт Наташе Вељковић, 1. део, р.
11:02
Три приче из Санкт Петербурга, р.
11:30
Србија на вези: Стефан Капичић, р.
11:58
Животи Косте Хакмана, р.
12:56
Una Saga Sebica: Игре и звуци Балкана, 1. део, р.
13:38
Палета културног наслеђа: Магија стакла, р.
14:01
Дмитриј Шостакович: Симфонија број 13, b-moll, Оп 113, р.
15:07
Натурополис: Њујорк, р.
16:05
Моја лепа Србија: Шабац, 2. део
16:32
Пингпонг, 9-11
12
17:57
Путеви средњег века: Немањићи, 5-7
18:45
Гудачи у галерији: Гудачки квартет Тај
19:08
Шест сторија из Санкт Петербурга
19:38
Палета културног наслеђа: Виминацијум-Археолошки парк
00:05
Моја лепа Србија: Шабац, 2. део, р.
00:32
Пингпонг, 9-11, р.
12
01:33
Ах Ахилеј, р.
01:57
Путеви средњег века: Немањићи, 5-7, р.
02:45
Гудачи у галерији: Гудачки квартет Тај, р.
03:08
Шест сторија из Санкт Петербурга, р.
03:38
Палета културног наслеђа: Виминацијум-Археолошки парк, р.
04:02
Una Saga Sebica: Игре и звуци Балкана, 2. део, р.
04:45
Волим своју ташну, р.
05:40
Гаетано Доницети: Љубавни нпитак, опера, р.