РТС HD: Програмска шема - четвртак, 26. дец 2019

11:05
Љубав на сеоски начин, ТВ серија
12
16:05
Јунаци нашег доба, ТВ серија
12
23:50
Шкорпија, серија
12
04:55
Љубав на сеоски начин, ТВ серија
12