РТС HD: Програмска шема - субота, 13. апр 2019

14:35
Корени, ТВ серија
12
15:10
Корени, ТВ серија
12
15:40
Пет, ТВ серија
12
16:10
Пет, ТВ серија
12
04:05
Корени, ТВ серија
12
04:55
Пет, ТВ серија
12