РТС Свет: Програмска шема - среда, 11. нов 2020

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
09:00
Вести
12:30
Дневник
13:13
Грађанин
17:00
Дневник РТ Војводина
17:27
Београдска хроника
18:10
Вести
19:30
Дневник
22:40
Дневник
23:01
Око/Око магазин
23:31
Културни дневник
00:25
Спортски дневник
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:58
Грађанин, р.
03:30
Око/Око магазин, р.