РТС Свет: Програмска шема - уторак, 15. окт 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време и стање на путевима
12:30
Слагалица, квиз, р.
12:50
Верски календар,актуелно документарни програм,р.
13:00
Србија на вези-регион
13:24
Од злата јабука
13:50
Квадратура круга, р.
14:15
Фолк мајстори, 2. део, музички програм
16:05
Породично благо, р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите,бре
18:45
Датум,документарни програм
19:30
Дневник
20:05
Породично благо, р.
23:00
Дневник
23:20
Културни дневник
23:35
Спортски дневник
00:09
Свет беле коцке: Пракса за 21. век, емисија из културе
01:33
На веслу прича, р.
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:03
Србија на вези, р.
02:30
Слагалица,р
02:53
Око, р.
03:33
Од злата јабука, р.
03:52
Фолк мајстори, 2. део, музички програм, р.
04:49
Горе-доле, р.
05:47
Верски календар