РТС Свет: Програмска шема - петак, 16. авг 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:54
Датум
12:00
Дневник
12:18
Време и стање на путевима
12:23
Слагалица, квиз
12:44
Верски календар, актуелно документарни програм, р.
12:55
За сва времена: Љубинка Кларић, р
13:51
Војна академија, р
15:43
Паркови природе: :Ђердап
16:06
Срећни људи, р
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите,бре
17:22
Симфонија духа и даха-концерт Боре Дугића, музички програм
18:14
На веслу прича: Специфична тежина, р
18:27
Србија на вези: Милош Шобајић, 1. део, р
19:30
Дневник
23:30
Дневник
00:08
Спортски дневник
00:18
РТС ординација
01:11
Лов и риболов: Монголија-риболов на реци Ур, р
01:38
Медијска мрежа српске дијаспоре: Српски екран, р
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:07
Србија на вези: Милош Шобајић, 1. део, р
02:34
Слагалица, р
03:03
Свет на длану, р
03:28
Паркови природе: Ђердап, р
04:06
Симфонија духа и даха-концерт Боре Дугића, музички програм, р
04:57
Вратиће се роде, р
05:48
Верски календар