РТС Свет: Програмска шема - уторак, 12. нов 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
12:00
Дневник
12:15
Питајте природу, емисија из екологије
12:30
Слагалица, квиз, р.
12:50
Верски календар,актуелно документарни програм,р.
13:04
Србија на вези-региони,програм за дијаспору
13:34
Од злата јабука
13:58
Лов и риболов
14:25
Африка и Србија на вези:Срби у Боцвани,програм за дијаспору,р.
14:54
Еко перспективе, емисија из екологије
15:17
Ово је Србија
16:02
Породично благо, р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите,бре
17:42
Београдска хроника
18:45
Датум,документарни програм
19:30
Дневник
20:05
Породично благо,р.
21:05
Упитник
22:00
Срце злочина
22:55
Дневник
23:15
Културни дневник
23:35
Спортски дневник
00:17
Читање позоришта,емисија из културе
01:47
Питајте природу, емисија из екологије, р.
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:03
Србија на вези, р.
02:30
Слагалица,р
02:52
Око/Око магазин, р.
03:25
Од злата јабука,актуелно документарни програм,р.
03:49
Фолк мајстори,музички програм,р.
04:48
Горе-доле,р.
05:49
Верски календар