РТС Свет: Програмска шема - петак, 01. мар 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Сложна браћа
11:51
Верски календар
12:00
Дневник
12:17
Спортски дневник
12:27
Време и стање на путевима
12:32
Слагалица, квиз
12:52
Датум
13:00
Србија на вези, р
13:27
Грозд, актуелно документарни програм
14:18
Моја лепа Србија: Зајечар 2. део
15:10
Ово је Србија
16:04
Бела лађа, р
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите,бре
17:41
Београдска хроника
19:30
Дневник
21:49
РТС ординација
22:44
Око
23:14
Лов и риболов
23:42
Рибља чорба: Чорба се чује и без струје, музички програм
00:40
Нешто лепо: Ташмајдан
00:50
Вести
01:00
Културни дневник
01:17
Спортски дневник
01:27
Медијска мрежа српске дијаспоре: Српски екран, р
01:53
Датум
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:03
Србија на вези, р
02:27
Слагалица, р
03:03
Око, р
03:33
Моја лепа Србија, р
04:03
Рибља чорба: Чорба се чује и без струје, музички програм, р
05:03
Сложна браћа, р
05:48
Верски календар