РТС Свет: Програмска шема - петак, 30. нов 2018

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
12:00
Дневник
12:15
Време и стање на путевима
12:20
Слагалица, квиз
12:41
Верски календар, актуелно документарни програм, р.
12:53
Србија на вези-дијаспора,програм за дијаспору,р.
13:18
Грозд,актуелно документарни програм
13:56
Фолк мајстори,музички програм,р.
14:34
Моја лепа Србија,репортажа
14:57
Јутро ће променити све,р.
16:05
Бела лађа,р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите,бре
17:43
Београдска хроника
18:44
Датум, документарни програм
19:30
Дневник
22:00
Фолк мајстори, музички програм, р
23:26
На веслу прича: Корен,програм за дијаспору,р.
23:50
Дневник
00:10
Културни дневник
00:30
Спортски дневник
00:40
Лов и риболов,репортажа,р.
01:08
На скривено те водим место: Зузана Верески, емисија из екологије
01:34
Студио 6:фурцлап,музички програм
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:09
Коридори,актуелно документарни програм,р.
02:36
Слагалица,р.
03:03
Око,р.
03:33
Моја лепа Србија,репортажа,р.
03:56
Јагодићи-опроштајни валцер,р.
04:55
Бела лађа,р.
05:49
Верски календар