РТС Свет: Програмска шема - уторак, 01. окт 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
11:51
Датум
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време и стање на путевима
12:30
Слагалица, квиз, р.
12:50
Верски календар,актуелно документарни програм,р.
13:00
Србија на вези-региони,програм за дијаспору
13:30
Од злата јабука
14:03
Квадратура круга
14:25
Фолк мајстори
15:03
На веслу прича
16:05
Породично благо
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите,бре
17:42
Београдска хроника
18:45
Датум,документарни програм
19:30
Дневник
20:05
Породично благо
20:55
Наивко
22:45
На веслу прича
23:05
Дневник
23:25
Културни дневник
23:40
Спортски дневник
23:54
Око
00:24
Из века у век - 95 година Радио Београда
01:21
Тв фељтон - 85. Вуков сабор
01:51
Интермецо: Санкт Петергург
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:03
Србија на вези
02:30
Слагалица,р
02:48
Око
03:21
Од злата јабука
04:03
Фолк мајстори
04:43
На веслу прича
04:59
Моја генерација Z
05:47
Верски календар