РТС Свет: Програмска шема - уторак, 01. јан 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
12:00
Дневник
12:15
Спорт плус
12:25
Време и стање на путевима
12:30
Слагалица, квиз, р.
12:55
Звезде новогодишње бајке РТС, музички програм
15:27
Бела лађа,р.
18:41
Гастрономад
19:30
Дневник
21:38
Ана Бекута-Београд уживо,музички програм
22:20
Салаш у Малом Риту, р
00:18
Зона Замфирова, р
02:03
Слагалица,р
02:25
Сасвим природно-специјал,репортажа,р.
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:19
Звезде новогодишње бајке РТС, музички програм, р
04:16
Љубав на сеоски начин,р.
05:01
Бела лађа,р.
05:48
Верски календар