РТС Свет: Програмска шема - субота, 17. авг 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Шареница
11:00
Лов и риболов: Монголија-риболов на реци Ур, 2. део
12:00
Вести
12:30
Лепша страна Србије
13:00
Дневник
13:15
Време и стање на путевима
14:10
Војна академија, р
15:10
Вести
15:20
Срећни људи, р.
16:50
РТС караван-најлепше народне песме (Пожега)
18:30
Квадратура круга
19:30
Дневник
20:05
Породично благо
22:00
Медјска мрежа српске дијаспоре: Амерички сан, р
01:25
РТС караван-најлепше народне песме (Пожега), р
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
03:05
Лепша страна Србије, р
03:35
Слагалица, р
04:03
Квадратура круга, р
04:30
Арт записи о природи, емисија из екологије, р
05:03
Тв лица: Арсен Дедић и Оливер Драгојевић, р
05:49
Верски календар