РТС Свет: Програмска шема - недеља, 28. апр 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, Стање на путевима
19:30
Дневник
23:50
Дневник
02:00
Вести