РТС Свет: Програмска шема - четвртак, 11. апр 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
11:00
12:00
Дневник
12:19
Спортски дневник
12:29
Време и стање на путевима
12:34
Слагалица, квиз, р.
12:47
Верски календар
12:59
Магазин Србија на вези, програм за дијаспору, р.
14:57
Моја генерација Z, р.
15:21
Сасвим природно, р.
16:32
Гастрономад
16:47
Нешто лепо: Скадарлија, р.
16:54
Шта радите, бре
17:15
Београдска хроника
17:50
Зајечарска гитаријада: Галија, р.
18:45
Датум
19:25
20. Гитар Арт фестивал-класика
20:05
Дневник
20:42
Балкан, документарна серија
21:27
Иде Миле - микс, музички програм
22:48
Дозволите...
23:30
Дневник
00:10
Спортски дневник
00:20
Лице и потпетице, р.
00:50
Сасвим природно, р.
01:16
По ободу јужног Кучаја, емисија из екологије, р.
01:42
Зајечарска гитаријада: Галија, р.
02:00
Вести (03.00, 04.00 05.00)
02:12
Србија на вези, р.
02:37
Слагалица, р.
03:03
Око
03:05
Траг, р.
03:34
Харис Џиновић - Београд уживо, музички програм
04:58
Лисице
05:47
Верски календар