РТС 2: Програмска шема - уторак, 04. авг 2020

14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:47
Ел Чапо, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:00
Женски рај, серија
12
23:54
Залив, серија
12