РТС 2: Програмска шема - субота, 10. авг 2019

21:00
Тенис - Монтреал, полуфинале 1, пренос
02:00
Тенис - Монтреал, полуфинале 2, пренос
03:30
Кошарка: Србија - Литванија, снимак
04:30
Тенис - Монтреал