РТС 2: Програмска шема - четвртак, 22. авг 2019

06:35
Слагалица, квиз
06:55
Датум
07:00
Верски календар
07:11
Лајмет
07:15
Вражногрначки Прометеј
07:30
Коцка, коцка, коцкица
08:00
Пепа прасе
08:07
Машине страшне приче
08:11
Супер крила
08:23
Миракулус
08:46
Ружне речи
09:00
Плава птица
09:24
На слово на слово
09:51
Мали дневник
11:52
Животна средина и здравље
12:20
Стефан Миленковић и Рохан де Силва
13:15
Наука у покрету
13:40
Може и другачије
13:56
Мали дневник
14:01
ТВ лица: Арсен Дедић и Оливер Драгојевић
14:50
Шкорпија, серија
12
15:38
Велвет, серија
12
17:06
Клопка, филм
12
19:00
Лов и риболов
19:36
21:00
Велвет, серија
12
00:34
СМАК
01:32
Фудбал - Кв. за ЛЕ: Партизан - Молде, р.
03:15
Клопка, филм
12