РТС 2: Програмска шема - среда, 20. окт 2021

06:24
Концерт за добро јутро
07:20
Слагалица, квиз
07:42
Датум
07:48
Верски календар
07:58
Лајмет
08:04
09:01
Пустолов
09:29
Финтин
09:38
Мали дневник
09:58
Влоговање
10:05
Наука 50: Број
10:30
Право на сутра: Деца су украс света
11:00
РТС ординација
12:00
СО Хангџоу
12:48
Датум
12:54
Верски календар
13:05
Пре и после Тесле
13:22
Влоговање
13:55
Мали дневник
14:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:48
Датум
15:00
Дани слободе, пренос
16:00
Плава крв, серија
12
16:47
Женски рај, серија
12
17:35
Траг: Београд тајни
18:09
Српске светиње на Косову и Метохији: Ново Брдо
18:36
Архитектура данас: Грдаски тргови
18:57
Лајмет
19:03
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
21:45
Женски рај, серија
12
23:58
Погранични град, серија
12
00:57
Лајмет
01:04
Студи 6: Велвети и пријатељи
02:23
РТС ординација
03:18
Трезор
04:12
Прича о Уве Болу, документарни филм
12