РТС 2: Програмска шема - понедељак, 10. авг 2020

06:07
Концерт за добро јутро
06:50
Слагалица, квиз
07:11
Датум
07:20
Верски календар
07:30
08:30
Светлуцава и сјајна
08:52
Патролне шапе
09:15
Ружне речи
09:26
Мали дневник
10:00
Све боје живота
10:30
Лице и потпетице
11:00
Дозволите ...
11:30
Е-ТВ
12:00
СО РТС: Сергеј Дагадин и Александар Чернушенко
13:00
Ја, ми и други
13:30
Повратник: Никола и Наташа - Трст
13:53
Мали дневник
14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:47
Ел Чапо, серија
12
15:35
Женски рај, серија
12
16:20
Зазидани, филм
12
18:26
Таленат као судбина: Александар Шандоров
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
00:08
Причај ми причу, серија
12
00:56
Нишвил: Пати Асутин
01:36
Трезор
02:36
Драмски понедељак: Зид, ТВ филм
12
03:25
Клео од 5 до 7, филм
12
04:51
Таленат као судбина: Александар Шандоров
05:25
Нишвил: Пати Асутин