РТС 2: Програмска шема - среда, 21. јул 2021

06:17
Концерт за добро јутро
07:12
Слагалица, квиз
07:36
Датум
07:41
Верски календар
07:51
Лајмет
07:57
08:55
Невен
09:24
Финтин
09:58
Наука 2019: Учење на даљину
10:00
Седница Народне Скупштине, пренос
10:27
Савремени светски писци: Александар Генис
10:58
Траг: Моравски вез, 1. део
11:26
Студио знања
12:25
Шломо Минц
13:14
Пази младост
14:03
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:51
Ел Чапо, серија
12
15:47
Женски рај, серија
12
16:32
Најлепше народне песме - колаж
17:19
Датум
17:52
Петернек
18:54
Лајмет
19:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
19:50
Датум
19:55
Фудбал - Лига конференција Европе: Чукарички - Сумгаит, пренос
21:52
Женски рај, серија
12
00:48
Лајмет
00:53
Велвет колекција, серија
12
01:45
Студио 6: Тапан
02:43
Трезор
03:40
Фудбал - Лига конференција Европе: Чукарички - Сумгаит, р.