РТС 2: Програмска шема - уторак, 28. јул 2020

13:50
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:37
Ел Чапо, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:00
Женски рај, серија
12
23:37
Залив, серија
12