РТС 2: Програмска шема - четвртак, 16. јул 2020

06:05
Концерт за добро јутро
06:50
Слагалица, квиз
07:12
Датум
07:17
Верски календар
07:26
Лајмет
07:32
08:30
Водени свет малих гупија
08:53
Миракулус
09:16
ТВ вртић друштванце
09:24
Мали дневник
09:57
Еко перспективе: Живот крај Дунава
10:22
Фантастична Индонезија
10:51
Верски календар
11:00
ТВ лица: Влада Дивљан и Лаза Ристовски
11:47
Датум
11:53
48. Баварски камерни оркестар: Шопен, Бах
12:56
Чувена врањска гимназија
13:26
Добро је, добро је знати: Геномска ера
13:54
Мали дневник
14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:48
Прекид, серија
12
15:39
Женски рај, серија
12
16:26
Слободан Тркуља и Балканополис
17:19
Клопка, филм
12
19:11
Лајмет
19:18
Интернат за племићке кћери, серија
12
20:09
Датум
21:00
Женски рај, серија
12
21:47
Концерт групе Хари Мата Хари
00:44
Лајмет
00:50
34. Џез фестивал: Youn Sun Nah quintet
01:57
Трезор
02:54
Фокстрот, филм
12
04:42
ТВ лица: Влада Дивљан и Лаза Ристовски
05:24
Слободан Тркуља и Балканополис