РТС 2: Програмска шема - среда, 03. јун 2020

14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:46
Ел Чапо, серија
12
15:31
Женски рај, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:21
Женски рај, серија
12
00:45
Спавачи, серија
12