РТС 2: Програмска шема - среда, 24. јун 2020

14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:47
Ел Чапо, серија
12
15:42
Женски рај, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:32
Женски рај, серија
12
00:44
Спавачи, серија
12