РТС 2: Програмска шема - среда, 17. јун 2020

13:51
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:38
Ел Чапо, серија
12
15:27
Женски рај, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:41
Женски рај, серија
12
01:10
Спавачи, серија
12