РТС 2: Програмска шема - уторак, 23. јун 2020

14:15
Интернат за племићке кћери, серија
12
15:02
Ел Чапо, серија
12
19:17
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:00
Женски рај, серија
12
22:17
Спавачи, серија
12