РТС 2: Програмска шема - уторак, 16. јун 2020

13:53
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:41
Ел Чапо, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:47
Женски рај, серија
12
23:07
Спавачи, серија
12