РТС 2: Програмска шема - недеља, 16. јун 2019

20:50
Фудбал (U-21) - ЕП: Италија - Шпанија, пренос
01:33
Рукомет - Кв. за ЕП 2020: Србија - Швајцарска, снимак
03:00
Фудбал (U-21) - ЕП: Италија - Шпанија, р.