РТС 2: Програмска шема - четвртак, 30. мај 2019

11:00
Тенис - Ролан Гарос: Осака - Азаренка, пренос; Лајовић - Баншетри, укључење у пренос; Дел Потро - Нишиока, пренос
04:42
Тенис - Ролан Гарос: Ђоковић - Лаксонен, р; Лајовић - Баншетри, р.