РТС 2: Програмска шема - среда, 01. мај 2019

17:55
Рукомет - Плеј оф 4: Црвена Звезда - Војводина, пренос
02:06
Фудбал: ЛШ, полуфинале 1, Барселона - Ливерпул, снимак
03:50
Рукомет - Плеј оф 4: Црвена Звезда - Војводина, р.